На кръстопътя на нумерологията и астрологията съществува концепцията за петте

...
 
На кръстопътя на нумерологията и астрологията съществува концепцията за петте
Коментари Харесай

Последната цифра от годината на раждане определя характера ви

 

На кръстопътя на нумерологията и астрологията съществува концепцията за петте детайла. В годината на раждане на човек един от петте естествени детайла господства на земята: огън, вода, въздух, дърво или земя.

В коя година е роден индивидът – съответстващият детайл въздейства върху него, неговия темперамент и живота му.

Как да определите – кой е вашият детайл? Просто вземете последната цифра от годината си на раждане.

 

 

 

Роден на 0 и 1 години – метал

Те са мощни, смели, решителни, самостоятелни хора. Те имат добре развита мощ на волята, умеят да се приспособяват към всевъзможни условия.

Също по този начин, родените под детайла на метала постоянно са егоцентрични, егоистични. Те не се опасяват от самотата, те са подготвени да тръгнат против тълпата.

Препоръки:

В избрани случаи те би трябвало да сдържат своята импулсивност. Също по този начин си коства да бъдат по -търпеливи и по -добри към хората. Всяка фикс идея би трябвало да се избягва; значимо е да се стремят  към баланс във всичко.

 

Роден на 2 и 3 години – Вода

Очарователни, съпричастни хора, спокойни. Те имат чудесно въображение и положителни отзивчиви умения. За тях е значимо да превключват сред разнообразни действия. Те могат да сменят кариерата си няколко пъти през живота си.

Препоръки:

Доверете се повече на интуицията си. Бъдете по -искрени с хората. Никога не се опасявайте да поемате задания, които наподобяват прекомерно сложни – можете да се справите.

 

 

Роден на 4 и 5 години – Дърво

Дърветата са работливи, уверени в себе си и доста виновни. Често това са кардинални хора, които живеят въз основа на своите полезности и не се отклоняват от тях.

Родените под детайла на дърво имат положителни аналитични умения, които ги управляват в разнообразни обстановки. Такъв човек е доста изобретателен, кадърен на ексцентрични ходове и решения.

Препоръки:

В избрани моменти се ограничавайте в разноските – съществува риск от неоснователна претрупаност. Също по този начин не можете да поемете несъразмерен брой задания – това може да докара до безсилие.

 

Родени 6 и 7 – Огън

Те са откриватели и авантюристи, доста обичат новостите, както в интензивността, по този начин и в общуването. Родените под егидата на огъня са доста енергични, дейни, обичат да се състезават, да вземат участие в обществени събития и да се обкръжават с огромен брой хора.

Много привързани към фамилията си. Огненият знае по какъв начин да направи огромно усещане на другите.

 

Препоръки:

В някои случаи бъдете по -малко безапелационни и нападателни, контролирайте емоционалността си. Развийте самообладание. Вслушвайте се по -внимателно в мненията на хората към вас.

 

Роден на 8 и 9 години – Земя

Практичен, толерантен, прозорлив. В същото време има добра вътрешен глас. Достатъчно дисциплинирани, уравновесени, като предписание те са другари с парите.

В същото време родените под знака на земята имат набор от ясни полезности и настройки и постоянно са същински идеалисти. Те съумяват да съчетаят духовните и рационалните правила.

Препоръки:

Добавете повече оригиналност в живота си, не се опасявайте от авантюристичен стъпки и интервали на неустановеност. Бъдете по -смели в изразяването на възприятията си. Когато нещо излезе отвън надзор, тогава не се паникьосвайте – вашата нерешителност ще бъде задоволителна, с цел да разрешите всички проблеми.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР